KWALITEIT EN SERVICEGERICHTHEID STAAN CENTRAAL

VGD Schilders is een professionele samenwerking tussen Van Vuren Schildersbedrijf te Dordrecht en Schilderwerken Gorree te Dordrecht.

Na 40 jaar ervaring in de schildersbranche hebben wij besloten onze vakkennis en ervaring te bundelen. Hierdoor kunnen wij ons nog beter richten op de wensen van u als klant.

Beiden zijn kleinschalige bedrijven waar betrouwbare opgeleide vakmensen werken. Zowel bij grote en kleinere projecten bundelen wij onze krachten en werken wij samen om het project tot een goed einde te brengen. Ons doel is altijd ‘een tevreden klant’!

Servicegerichtheid en kwaliteit staan centraal bij het voortraject en de uitvoering van de opdracht. Daar wij het werk persoonlijk aannemen, met u bespreekt en uitvoeren, is er direct antwoord op uw vragen en voor advies.

Geen onduidelijkheden, het geen met u besproken, wordt duidelijk in de offerte beschreven. Bij de uitvoering van de opdracht kunt u rekenen op vakmanschap, kwaliteit en professionele producten.

Wij beschikken over een breed scala aan werkervaring bij Particulieren, Bedrijven, Stichtingen, Instellingen en Verenigingen van Eigenaren. Wij verwelkomen u graag als klant en het lijkt ons een mooie uitdaging bij te kunnen dragen aan het goede onderhoud van uw vastgoed.